Tuburi spectrale

 

Tuburile spectrale sunt cunoscute la noi in tara si sub denumirea de tuburi cu descarcare in gaz sau tuburi cu gaze spectrale, uneori prescurtat TGS, de catre cei care vor sa para mai experti.

In realitate tuburile spectrale au fost descoperite si utilizate pentru prima data ca reclama  in Decembrie 1910 de Georges Claude la Paris Motor Show.

Dupa aceea au fost extrem de populare in Statele Unite in perioada 1920—, fiind cunoscute sub numele de “neon lights”.

Tot ce reprezinta tub spectral a ramas una din cele mai agresive forme de reclama, mai ales atunci cand sunt montate la vedere. Mai nou au patruns in lumea show-biz, fiind prezente pe diferite scene de spectacol, in studiouri de televiziune, dar si arhitectural pentru punerea in evidenta a formelor diferitelor cladiri.

Societatea noastra produce tuburi spectrale de calitate, utilizand materiale de calitate, fapt care ne permite sa oferim o garantie generala a instalatiei de 3 ani. Printre furnizorii nostri se afla Daco Neon (USA), Technolux (Germania), Fart (Italia), etc.

Daca aveti deja instalatii de iluminat cu tuburi spectrale, care nu mai functioneaza, va averizam sa nu incercati sa interveniti, intrucat tensiunile utilizate de aceste instalatii ajung frecvent la 10 000 volti !

Web development © gia-web.com