Firme luminoase cu litere din alama-indoor, outdoor

Litere volumetrice din alama cu iluminare cu led-uri in interior formand astfel o retroiluminare (hallosign),

Cu ajutorul unei telecomenzi se poate regla culoarea, intensitatea luminoasa si jocul luminos care poate schimba automat culorile sau flash, stroboscop, etc.

Litere volumetrice din alama, cu fata prismatica.

Acestea constituie deliciul producatorilor de litere din alama, deoarece formarea tridimrnsionala a acestor litere necesita o deosebit de mare experienta si migala.

Chiar si cei care fac parte din categoria producatorilor delitere de alama, au rareori stiinta de a realiza asa ceva.

Lucrari in alama, cu specific mai deosebit

Deosebit este faptul ca avem antichizare (brunare) zonala pe fundalul blazonului, dupa care se moteaza figurinele in forma de delfin. Si acestea la randul lor sunt mai speciale, intrucat grosimea lor variaza, in conformitate cu proiectul lansat.

Litere volumetrice din alama cu tub spectral, montat aparent, (la vedere) avand astfel un impact mult mai puternic pe timp de noapte.

Litere volumetrice din alama  cu tub cu descarcare in gaz,  in interior si prindere individuala pe fundal, pentru formarea de halou, cunoscut ca hallosign. Litera de alama este decupata computerizat (CNC).
Tuburile cu descarcare in gaz sunt de foarte buna calitate (Germania) fapt care ne permite sa oferim o garantie de 3 ani, intregului ansamblu.

Ornamente din alama,pentru coloane, cu tuburi spectrale (sau led) in interior.

 

Ornamente din alama, pentru sustinere steaguri.

Web development © gia-web.com