Prolite

Prolite (prolight) cunoscut si ca edge light sau end light, este un sistem ce consta in iluminarea in cant a unui plexiglas gravat, fapt care duce la formarea unui halou luminos in zona gravata.

Este un element decorativ extrem de impresionant, putand atrage cu usurinta clientii intr-o anumita zona, doar prin simpla prezenta.

 

Tehnologia led prin miniaturizarea ei, permite realizarea de prolite-uri a caror rama este foarte ingusta si care totusi include sistemul de iluminat.

Imaginile de sus va prezinta un prolite urias a carui dimensiune este de 3 m x 2 m, probabil cel mai mare din tara.

 

 

Detaliile care conteaza

In imaginea din stanga se poate vedea detaliul unui sistem de prindere. Acesta este realizat din inox, pentru a avea rezistenta si finisajul corespunzator, intrucat intregul aspect  fin al prolite-ului se poate pierde foarte usor in cazul in care detaliile sunt grosiere.

 

Tehnologia led permite si schimbarea culorilor, putand acoperi tot spectrul de culori.

O astfel de realizare va prezentam in imaginile de jos.

 

  Decorarea cu ocazia unor evenimente deosebite sau a diferitelor sarbatori anuale.

In exemplele de mai jos va vom prezenta decorarea unui supermarket, cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Decorarea a fost executata de societatea noastra la un supermarket in Franta (Cora), locatie unde s-au investit multe fonduri pentru realizarea ei, motiv pentru care v-o si prezentam ca exemplu. Speram ca si in tara noastra sa se investeasca in mod similar intr-un viitor apropiat.

Toate elementele luminoase au fost realizate cu led

Decorare vitrine/geamuri

 

Decorarea vitrinelor si a geamurilor se poate realiza in mod uzual, cu autocolant colorat sau cu autocolant special care imita sablarea acestuia. Desi mult mai discret, fara a putea spune ca atrage atentia, sunt situatii cand este preferat.

Decorare auto

 

Autovehicole comerciale, utilitare, obisnuite sau team-uri de concurs, toate au in comun decorarea cu autocolant specializat acestor scopuri

Web development © gia-web.com