Copertine luminoase

 

Copertinele  de acest gen fac parte din gama copertinelor de lux. Ele au structura de rezistenta din aluminiu sudat in mediu inert din argon, acoperita cu poliplan 3M, inscriptionare autocolanta 3M, iluminare Philips, instalatie electrica integrala Philips.

Au avantajul de a fi rezistente, usoare, fiabile.

Copertine luminoase

 

Copertinele  de acest gen fac parte din gama uzuala. Ele au structura de rezistenta din profile de otel, acoperita cu polyplan backlite cu nivel inalt de alb, inscriptionare autocolanta Oracal 451, iluminare Philips, instalatie electrica integrala Philips.

 

 

Copertine de mari dimensiuni

 

Copertine de mari dimensiuni, pentru acoperiri de terase.

Structura de rezistenta este confectionata din diferite profile de otel, peste care se intinde polyplan cu prindere fixa cu nituri pop sau detasabila cu cordelina.

Banner

 

Banner-ul poate fi realizat in multiple moduri.

In functie de modul de expunere, poate avea o fata sau doua fete. In cazul in care are doua fete se foloseste un material special (blockout), pentru ca lumina sa nu treaca prin banner si astfel sa nu se vada de pe o parte pe cealalta.

In functie de modul de decorare acesta poate fi:

- decorat cu autocolant, fapt care implica doar culori liniare

- decorat prin printare digitala, fapt care permite imagini oricat de complexe, dar rezistenta lor in timp este mai mica.

Web development © gia-web.com