Panouri luminoase iluminate cu LED

Un echivalent al clasicii casete luminoase, o varianta mult mai moderna, respectiv panou clickframe, luminos, iluminat led.

Aceste panouri, care reprezinta acum ”ultimul trend”, avem practic foarte multe cereri de inlocuire a casetei luminoase cu ”ceva” mai subtire si mult mai fiabil.

Profilul de aluminiu este de doar 25 mm si are suplimentar facilitatea de a schimba oricand mesajul publicitar prin deschiderea cu usurinta a ramei.

Iluminarea este facuta cu ajutorul LED-urilor, care in prezent reprezinta cea mai fiabila solutie dintre toate si cea mai putin periculoasa, pentru ca lucreaza la o tensiune de 12V pentru aprinderea acestora.

Pentru iluminarea  s-a utilizat un material de tip fibra optica, marca Plexiglas (TM).

Acest material are avantajul unei dispersii uniforme a luminii primite in cantul materialului, in conditiile unei eficiente marite a transferului de luminozitate.

Singurul dezavantaj al acestui material este acela ca este destul de scump.

Pe spatele panoului avem un fundal din forex alb reflectorizant.

O alta caracteristica importanta a sistemului de iluminare cu LED este acela al rezistentei la socuri mecanice, fiind total lipsite de fragilitate, fata de restul, care implica tuburi confectionate din sticla. Din punct de vedere al luminozitatii rezultatele sunt similare chiar mai agresive in cazul LED-urilor, comparativ cu tuburile spectrale.

Din punct de vedere al fiabilitatii, aceasta este incomparabil mai buna decat orice alt sistem de iluminare cunoscut la ora actuala.

Practic, desi garantia producatorului este de 3 ani, avem cu totii aparate electrocasnice a caror LED-uri functioneaza de mai bine de 20 ani, fara a da semne de ”oboseala”.

Aceasta solutie isi acopera cheltuielile de realizare din economia realizata la curentul electric, in decurs de cativa ani, in conditiile unei fiabilitati de cel putin 10 ori mai buna.

Nu in ultimul rand, fiind lipsita de pericolul electrocutarii (12 V), dar si datorita faptului ca este extrem de eficienta din punct de vedere al consumului de energie, coroborat cu faptul ca nu foloseste tuburi fluorescente care contin mercur, este considerata solutie ecologica, fapt care este apreciat de legislatia europeana, dar prea putin incurajata de legile romanesti.

Avantajul oferit de societatea noastra, consta in faptul ca avem mult de lucru cu aceste materiale, motiv pentru care va putem oferi un pret foarte apropiat de cel al casetei luminoase clasice.

Panouri luminoase personalizate, iluminate LED

 

Acest tip de panouri au de obicei un target precis si pentru ca mesajul in acest caz nu se schimba frecvent, uneori chiar deloc, au suprafata de expunere decorata cu litere volumetrice, cu tuburi spectrale, diferite reliefari, decupare pe contur, etc.

Avantajele lor sunt toate cele enumerate mai sus, exceptand schimbarea mesajului

Nu in ultimul rand, sunt usor de transportat. compacte, fiabile, rezistente, usor de instalat si si cu un consum redus.

Panouri de exterior, cu una sau doua fete, iluminate

 

Fetele panourilor sunt din tabla de aluminiu, care datorita faptului ca nu oxideaza, permite afisarea fara probleme timp indelungat.

Iluminarea este facuta cu proiectoare specializate in acest sens, cu becuri halide cu luminozitate mare si anduranta buna.

Acestea sunt fixate in varful unor brate, astfel ca iluminarea sa fie uniforma.

Mai exista si panouri de dimensiuni foarte mari!

Acestea sunt tratate in mod special la sectiunea Rooftop Unipol Totem, sectiune care practic se ocupa doar de lucrarile de dimensiuni mari si foarte mari.

Web development © gia-web.com