Desi traducerea directa a cuvantului ”Rooftop” indica ceva amplasat pe acoperis sau mai degraba in varful lui, in exemplele ce urmeaza veti vedea ca  si semne luminoase care nu se afla amplasate chiar pe acoperis, dar sunt pe aproape.

Specificul acestor lucrari este dat de marimea deosebit de mare a acestora, care, fiind amplasate la inaltimi foarte mare, necesita structuri de rezistenta bine calculate pentru ca portanta data de vant acumuleaza forte importante in structura, forte care trebuie descarcate la structura de rezistenta a cladirii.

Literele volumetrice sunt realizate din aluminiu prin sudura in mediu de argon.

Iluminarea acestora se face cu tuburi spectrale Technolux, modelate pe conturul literelor.

Structura de rezistenta este realizata din profile de aluminiu si acoperita cu Polyplan

Desi se afla la nivelul acoperisului cladirii, datorita faptului ca nu avem de-a face cu o cladire foarte inalta, nu este ceea ce ne asteptam sa vedem atunci cand se vorbeste despre un rooftop.

Totusi specificul care deosebeste aceasta lucrare de alte lucrari cotidiene este reprezentat de faptul ca avem de-a face cu o lucrare dintr-o singura bucata (monolitica), fara imbinari, fara a fi modulara cu sistem de iluminare in interior, practic este un fel de caseta luminoasa cu o lungime de zeci de metri.

 

Unipol

Cu raspandire foarte mare ca mijloc de publicitate, denumirea de unipol vine in principal de la faptul ca are un singur picior de sprijin.

Asa cum veti vedea societatea noastra a construit si sisteme cu doua puncte de sprijin care se preteaza mult mai bine in spatii mai inguste, unde nu este suficient loc pentru o fundatie mare si interventii cu utilaje grele.

Un alt avantaj deloc neglijabil consta in faptul ca intreaga constructie este simtitor mai ieftina!

 

Totem

Totem-urile pot fi de exterior pentru semnalizarea unei zone sau a unui serviciu sau pot fi de interior pentru semnalizarea anumitor servicii sau de prezentare.

In functie de solicitare ele pot fi iluminate LED, cu tuburi spectrale sau fluorescent

Totem- de interior pentru semnalizarea promotiilor si a serviciilor oferite cu ajutorul ecranului de LCD de mari dimensiuni.

Intreg ansamlu care are o inaltime de 3.5 m, este iluminat LED cu ajutorul unui controler care formeaza jocuri luminoase in zona superioara, iar in zona inferioare formeaza jocuri luminoase cu schimbarea permanenta a culorilor

Web development © gia-web.com